Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
od 4 juz sa jak majtochy Ale sa one dosyc grube. I ciezko zalozyc jak dziecko macha nogami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hei mamunie
Widze,ze dzisa sie zrobilo tematowo pampersowo
Ja na poczatku uzywalam Libero ale okazaly sie totalnym niewypalem bo jak Gabis za przeproszeniem usral sie po pachy to mu to wyplywalo az na plecki a falbanki po bokach nie byly tez w stanie tego utrzymac w srodku Kilka razy dziennie go musialam przebierac Coprawda tanio wychodzily te pieluszki bo w Kiwi na karte kupowalam 3 paczki a 4 byla gratis ale coz z tego jak nie byly w stanie dac sobie rady z wyplywajaca magma z mojego kochanego malego wulkaniku
Odkrylam pieluszki PAMPERS w Coop obs i tak za trojeczki w kartonowej pace w ilosci 136 sztuk place 99 Nok a i jakosciowo sa rewela No i zatrzymuja magme w srodku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
czesc dziewczyny, ale postów :0)

My dziś byłyśmy na pierwszej "grupie" w helse bylo 9 dziewczyn z maluszkami od 5 do 15 tygodni
Przy okazji zważyłam Ide, mała Barbapapa waży 5620 i mierzy prawie 60 cm

Co do pieluszek to my jeszcze używamy dwójek, ale chyba niedługo będzie czas na przesiadke
Rzeczywiście Libero są grube, w porównaniu z Pampersami i ja chyba wolę pampersy, choć jak pojdzie duża kupa to ani jedne, ani drugie nie zdają niestety egzaminu

Aga - ja u siebie nie widziałam jeszcze nowych Libero, musze poszukać w takim razie, ale do nas na wieś "nowość " pewnie dotrze z opóźnieniem hihihhi
A z karta czlonkowska coop rzeczywiscie jest taniej - i to nie tylko jesli chodzi o pieluszki, ale tez benzyna na esso i statoilu na przyklad.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
a tu wesoła historyjka z dzisiaj - wracamy z ida z helse a tu chatynka otwarta na osciez, temperatura w srodku jak w chłodni, psa i kota nie ma.... dokonali ucieczki - kot skacze na klamke i skubaniec otwiera drzwi i tak we dwoje dokonali ucieczki. Mysialam zapakowac Ide w wozek i ganiac po okolicy zbierajac towarzystwo.... ot los
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
co do papersow ja kuouje libero nie denerwuje mnie ze sa grube Milusia sie nie odparza wiec chyba nie sa takie zle jedynie co mnie wkurza to wlasnie to ze sie czasem jej odbijaja ale moze sprobuje pampersa zobaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Co do Libero to oprocz tego co napisalam to jeszcze wydaja mi sie takie sztywne w srodku i niemile dla skory
Lady dosia to Ty nie zamykasz drzwi?Ja to nawet jak mam swiadomosc,ze wlasciciele sa u gory w domu i nikt mi nie wejdzie podczas mojej nieobecnosci to i tak zamykam bo mam takie zboczenie Ale ogolnie to historyjka na medal .Koty gora
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
ano nie zamykam... na początku miałam odruch z PL (mieszkałam w bloku), że zamknięcie drzwi to sprawa kluczowa ale nie dla mojego mężą i on dostaje szału jak ja zamykałam wszystko a potem staliśmy pod drzwiami a ja kopie w torebce i szukam kluczy, i szukam, i szukam
no i w końcu teraz nie zamykam, u nas wszyscy w okolicy sie znaja.. zreszta mamy przeciez psa obronnego.. zalizałby na śmierć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ogolnie co do zamykania drzwi to ja zamykam mam niemile przezycia...
w PL 2 lata temu ok 12 w nocy spalismy juz mama ze mna w pokoju i nagle ktos wszedl do pokoju, no i usiadl kolo mojego lozka, ja myslalam ze to moj narzyczony jeszcze wtedy, *bylo ciemno nic nie widzialam* i mowie co chcesz a ten ktos mnie za reke zlapal i mowie jeszcze raz co chcesz...a moj narzeczony slyszal ze ktos wchodzil do domu i szybko wpadl do pokoju, a to sie okazalo ze jakis pijak pomylil drzwi i wszedl do nas. Szok myslalam ze mi serce stanie jak pomyslalm ze on mogl miec np noz...okazalo sie ze zapomnielismy na noc jak tata i brat poszli do pracy zamknac drzwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,to zaszalalas dzisiaj
Co do Libero, to faktycznie te poczatkowe sa do kitu. Sztywne jakies. Ale te nowe co kupilam teraz sa super cienkie i chlonne. Wiec nie wiem o co z tym chodzi
wera1517,brrr,co za paskudne przezycie. Dobrze,ze sie nic nie stalo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia wlasnie ja tez w Polandii mieszkam w wiezowcu ale jakbym nie zamknela drzwi to jakims dziwnym trafem pol okolicy by o tym wiedzialo
No tak masz psa obronnego jakby co- chyba,ze akurat by z kumplem kotem czmychnal w okolice
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok